Всички поръчки дадени до 15:00 часа се обработват в същия ден , поръчки получени след 15:00 ч се обработват на следващия работен ден .
За нас, онлайн отдела на OnlyYOU.bg винаги е било от изключително значение да доставяме Вашите поръчки бързо. Поради тази причина се стараем да получите пратката си още на следващия ден. Може да платите директно на куриера при получаване или с банкова карта . Доставяме самочувствие, разкошни модели и актуални тенденции до Вашия дом или офис с куриерска фирма Еконт.
Стараем се да следваме модерните екологични решения и затова няма да получите хартиена разпечатка в пратката си ,а единствено на мейл. Оясвен ако изрично не пожелаете това ( напишете желанието си в полето за бележки при поръчката).
Няма да намерите касова бележка в пратката , защото Куриерска фирма Еконт , издава касова бележка от наше име за себестойноста на покупката. Това е вашата касова бележка , затова я пазете.
Цената до офис на Еконт е около 4 лв. , а до адрес около 5 лв. Поръчки над 60 лв са с безплатна доставка. Посочените цени са ориентировъчни и се отнасят за населени места в които има офис на Еконт.
За населени места в които няма офис на Еконт разноса е по- график и цената до адрес е с около 1 лв повече.