Нашите марки

Фирма Златев БГ

Фирма Златев БГ е основана през 1995г. и стартира с производство на работно облекло и спално бельо, а през 1999г. се специализира в производството на мъжко, дамско, детско бельо и трикотаж. Благодарение на приемливите си цени и доброто качество тя бързо се утвърди на вътрешния пазар като предпочитана марка за много от нас. Фирмата е редовен участник в изложенията “Произведено в България” и “Изберете българското” в градовете София, Варна и Бургас, както и на изложенията “Панаир на модата” в много градове в България, благодарение на което установи контакти с много контрагенти от цялата страна и продукцията и се разпространява в повечето по големи градове.

Фирма Desi & Staikov

Фирма Desi & Staikov е създадена през 1996 година. Фирмата произвежда и търгува с луксозно дамско, мъжко и детско бельо с търговска марка Desi & Staikov

Предоставя на своите клиенти най-доброто съотношение на цена – качество на стоки произведени в България. Използването на материали с най-високо качество и под строг контрол гарантира вашият комфорт. С разнообразие от модели за всяка възраст, последните 5 години обръщат специално внимание на своята детска серия.

“СИЯ В“ ЕООД

“СИЯ В“ ЕООД е българска фирма производител на дамско бельо. Създадена през 2000г. „СИЯ В“ ЕООД вече повече от 15 години успешно развива и налага на пазара марката Sia Underwear.

Sia Underwear е за модерната, ангажираната, романтичната, домакинята, майката, спортистката, предизвикателната… За всяка дама! Нашата основна мисия е да Ви представим бельо, съответстващо на Вашите потребности, на начина Ви на живот и точно по Ваш вкус. Стремим се качеството, което предлагаме да е съобразено с цената, а комфортът е гарантиран!

„Ивон БГ“

„Ивон БГ“ e създадена през 1997 год. Фирма произвежда луксозно дамско бельо с търговска марка ИВОН.

Марката успешно привлича всички жени, търсещи красота и комфорт. Фирмата е гъвкава, реагира бързо на промените на пазара, разполага с добра дистрибуторска мрежа и добре разработен вътрешен пазар. Проектирането и конструирането на изделията се извършва от високо квалифициран персонал, модерна технология и с материали с гарантиран произход и сертификати за качество.

Фирма „Престиж-Аква” ООД

Фирма „Престиж-Аква” ООД е създадена през 1996 г. в гр. София с цел търговия с дамско, мъжко и детско бельо и бански костюми. В стремежа си да отговори на нарасналото търсене и изискванията на своите клиенти, тя еволюира от търговска фирма в производствено предприятие с две фабрики и отбелязва трайни възходящи тенденции на растеж и развитие.

Основната цел на фирма „Престиж-Аква” ООД е максималното удовлетворяване на желанията и очакванията на своите клиенти и предлагане на продукти с най-високо качество. Фирмата работи с висококачествени материали, подбрани от водещи европейски производители и е внедрила в производствения си процес модерна система за управление на качеството. Изискан дизайн и безкомпромисно качество на атрактивна цена – това е основата на фирмената политика.

Фирмата е лидер в производството на бански костюми с марката Aloha Mare, а при бельото работи с търговските марки Tuzzari и Tuzzara. Продуктите от тези колекции се характеризират с високо качество и изискан дизайн и са съобразени с най-новите тенденции в световната мода.

МИМО

Дейността на фирма МИМО стартира през 1999г. с търговия на мъжко, дамско бельо и бански костюми. С навлизането на пазара и сблъскването им директно с потребителя и неговите нужди се пораждат и първите им идеи за създаването на свой модели , а това ги мотивира за започването на собствено производство през 2005г. В резултат на дългогодишният им опит в сферата на търговията и производственият процес от малка шивашка фирма МИМО вече се утвърждава на пазара като конкурент на всички големи брандове в производството на висококачествено българско бельо и бански костюми.

“Десислава”

Фирма “Десислава” е създадена през 1991г. Дейнoстта й е насочена в сферата на текстилната промишленост. Приоритетно фирмата се насочи в производството на луксозно дамско и мъжко бельо. С умиление нейните собственици съпрузите Иван и Малинка Цацеви си спомнят началото на 1991г., когато във фирмата им са работили само няколко човека редом със самите тях. Времената са трудни, но оптимизъм не липсва. През 1996 работниците значително се увеличават, пуснат е в експлоатация нов модернизиран производствен цех.

През 1998г. Фирмата се съсредоточава в производството на луксозно мъжко и дамско спално бельо, като залага на висококачествени материи с гарантирано качество на изработката. Стремежът на собствениците е да въвеждат иновационни технологии на производство, да създават нови и разнообразни продукти и богата цветова гама на достъпни цени и високо качество. В резултат на дългогодишен труд фирмата е създала трайни връзки с многобройни търговци в страната.

Интересът към модерните и изключително комфортни изделия под марката “Десислава” излиза и извън границите на България. Собствениците на фирмата са решени твърдо да отстояват интересите на своите клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Авторско съдържание !!