Всички поръчки дадени до 15:00 часа се обработват в същия ден , а поръчки получени след 15:00 ч се обработват на следващия работен ден .

За нас, онлайн отдела на OnlyYOU.bg винаги е било от изключително значение да доставяме Вашите поръчки бързо. Поради тази причина се стараем да получите пратката си още на следващия ден. Може да платите директно на куриера при получаване или с банкова карта . Доставяме самочувствие, разкошни модели и актуални тенденции до Вашия дом или офис с куриерска фирма Еконт.

Стараем се да следваме модерните екологични решения и затова няма да получите хартиена разпечатка в пратката си ,цялата необходима информация ще получите на дадения от Вас  е-мейл. Освен ако изрично не пожелаете такава , за което напишете желанието си в полето за бележки при поръчката.

Няма да намерите касова бележка в пратката , защото Куриерска фирма Еконт , издава касова бележка от наше име за себестойноста на покупката.(ППП) Това е Вашата касова бележка , затова я пазете. Освен при плащане с карта – тогава във вашата пратка ще има касов бон, за това картово-неприсъствено плащане.

Цената до офис на Еконт е около 5 лв. , а до адрес около 6 лв. Поръчки над 90 лв са с безплатна доставка. Посочените цени са ориентировъчни и се отнасят за населени места в които има офис на Еконт.

За населени места в които няма офис на Еконт разноса е по – график и цената е по тарифите на Еконт .